Concert de Nadal 2019

Concert de Nadal 2019
  • Dia: Diumenge15 de desembre a les 18.00
  • Lloc: Casal de barri Can Gili Nou (Carrer del Taulat, 3, Barcelona)
  • Coral convidada: Cor Jove de la Sagrada Família de Barcelona

El passat diumenge 15 de desembre vam celebrar el tradicional concert de Nadal al Casal de Barri Can Gili Nou. En aquesta ocasió van tenir el gran plaer de comptar amb els nois i les noies del Cor Jove de la Sagrada Família que ens van oferir una selecció de nadales magnificament interpretades. La Coral Icària, per la seva banda, va interpretar un repertori variat amb les cançons que hem anat treballant al llarg de l’últim trimestre amb el nostre director Rafael Muntaner. Amb la interpretació conjunta de dos peces clàssiques: “Joia en el Mon”, de Haendel i “Va Pensiero” de Verdi, van finalitzar aquesta trobada musical prenadalenca.
Volem agrair al Cor Jove de la Sagrada Família la seva disposició per participar al nostre concert i la seva simpatia i també al Casal de Barri Can Gili Nou per acollir-nos i per el fantàstic pica-pica al que ens van convidar després.
I a tots us desitgem un Bon Nadal!!!!
María Jesús Donlo

Repertori Coral Icària (Direcció: Rafael Montaner):

  • Aldapeko (Popular basca; Harm: J. Delerre)
  • Txoria Txori (Nerea izango zen) (Musica: M. Laboa; Lletra: J. Artze)
  • El dinar (Karl Zölner; Adap: E. Azuaga)
  • Bullerengue (Jorge Artel / José A. Rincón)
  • Va pensiero (G. Verdi)
  • Suite Comercial Navideña (Harm.: J. Álvarez)