Formació de tardor

Formació de tardor

L’endemà de Santa Cecília, patrona dels músics, ens trobem novament a l’Ateneu Sant Roc per gaudir d’un matí ben musical amb la Mariona Sagarra.

A través de jocs amb la veu i amb el cos vam passar la primera part del matí “deixant-nos anar”, col·locant el cos i la veu per donar el millor de nosaltres mateixos. Després d’un esmorzar per recuperar forces, una part més teòrica, amb uns vídeos impressionants sobre el funcionament i els tipus de veu. Dues cançonetes a cànon ens ajuden a posar en pràctica el  que hem après durant el matí i acabem deixant anar la nostra veu, posant-la al centre i gaudint del conjunt fet de les aportacions de tots.

I no podem oblidar el dinar compartit, amb les especialitats de cadascú, abundant i boníssim!

Una parell d’opinions de cantaires, clouen la crònica de la jornada… fins la propera trobada.

  • “La Coral Icària dona un gran salt endavant amb la seva cohesió com a grup humà i també en la qualitat expressiva i vocal. La jornada de formació dirigida per Mariona i la implicació de totes les persones ens ha fet créixer i disfrutar com nens.” (Dionisio)”
  • Des del meu punt de vista, també cal dir que han estat especialment encertats els jocs que ens ha proposat la Mariona perquè eren molt còmodes fins i tot pels més garratibats… esplèndid! ?” (Agustí)

La comissió de formació